Zelfverbetering - wat doe je verbeteren?


De term zelf verbetering is een beetje misleidend en soms ten onrechte wordt onderbroken. Wat kan u echt verbeteren? U uw "zelf" niet verbeteren en u niet uw "geest". Je leert om bepaalde vaardigheden die kunnen helpen u door het leven gaan. Je leert om te kijken naar dingen vanuit een ander, breder oogpunt, en je beperkende gedachten en gewoonten af te leren.

U verbeteren niet iets dat niet in je bestaat. U verbetert en ontwikkelen van sommige vaardigheden die reeds in u, maar zijn zwak, in een slapende staat, of negatief uitgedrukt.

Zelfverbetering is eigenlijk niet "Verbetering van jezelf", zo veel als veranderen uw standpunt, verandert de manier waarop die je kijkt naar jezelf en de wereld, versterking en ontwikkeling van bepaalde vaardigheden.

De zelf verbetering is over het ontwikkelen van:
Sterkere wilskracht.
Betere zelfdiscipline.
Betere concentratie.
Een zekere mate van emotionele en mentale detachement.
Meer geduld.
Meer tolerantie.
Het wegwerken van negatieve of verzwakking gewoonten en ontwikkeling nieuwe degenen.
Leren te denken meer positief.
Leren te zijn meer soort en liefdevol.
Dit is een gedeeltelijke lijst van de doelstellingen van zelfverbetering.

Verbetering vereist werk

Het belangrijkste punt om te onthouden is dat alles in het leven de moeite waard wat inspanning en tijd om te krijgen. Er is geen onmiddellijke verbetering of ontwikkeling van elke vaardigheid. Er zijn boeken en programma's die onmiddellijk een succes beloven, en er zijn velen die ze koopt, denken dat deze boeken of programma's onmiddellijk hun leven zal veranderen. Mensen verwachten en zoek naar een soort van een wonder om te veranderen hun leven direct, en krijgen vaak teleurgesteld wanneer dit niet gebeurt.

Er zijn velen u boeken kopen, maar nooit gelezen hen. Sommige beginnen met het beoefenen van een bepaalde techniek of programma en dan stoppen na een korte tijd. Programma's en technieken in om resultaten te krijgen van zelfverbetering boeken, moet u de praktijk dag na dag. U hebt om te studeren, werken en train jezelf de dezelfde manier als je wilde een arts, een piloot, een ingenieur of een Olympisch atleet. Dit is iets wat die de meeste mensen niet zal doen, omdat ze het te veel werk vinden.

Sommigen kunnen vragen, "Zal mijn leven verbeteren,?" als ik praktijk een aantal technieken "self improvement" Alles wat u doen om positieve gewoonten en vaardigheden zal helpen u uw leven en omstandigheden op een betere en meer succesvolle manier behandelen.

Soms, wanneer mensen uiteindelijk besluiten om meer praktische dan alleen het lezen van een boek en verwacht wonderen, vinden ze dat er hinderpalen op hun weg, en als ze niet genoeg innerlijke kracht doet bezit, ze het hele idee zou kunnen vallen.

Bij het starten van om het even wat nieuw, wordt een vaak meer bewust van de problemen en obstakels. Ze zijn niet nieuw. Ze waren er altijd, maar omdat u wijzigingen wilt aanbrengen u zich meer bewust van hen. Laat hen daunt je geest niet. Als u doorgaat, krijgt ze zwakker in de tijd, en u zal zitten kundig voor hen te negeren en te overwinnen.





Remez Sasson leert en schrijft op positief denken, creatieve visualisatie, motivatie, zelf-verbetering, gemoedsrust, spirituele groei en meditatie. Hij is de auteur van verschillende boeken, waaronder zijn "Vrede van de geest in het dagelijks leven", "Wilskracht en zelf Discipline", "Visualiseren en bereiken" en "Affirmaties - woorden van de macht."

Bezoek zijn website en vind artikelen en boeken gevuld met inspiratie, motivatie en praktisch advies en begeleiding.

Website: www.SuccessConsciousness.com

Boeken: www.successconsciousness.com/ebooks_and_books.htm




1 comment:

  1. Your post is providing some really good information. I liked its essence and enjoyed reading it. Keep sharing such important posts about this blog and its much more helpful for us . zwangerschapscursus online

    ReplyDelete