7 Soi amélioration citations - conseils d'amélioration


Imagine a life waar u uw woede beheerd, hebben gedragen dus assertief met anderen, duidelijk meegedeeld en effectief, gewaardeerd uw leven en dankzij deze mensen die u gedeeld met; een leven waar u wel begrepen hebben de kracht van positief denken, hield van je meer dat iedereen in de wereld en laat nooit angst uw meester geworden...

U nemen, echter, hoe groot is uw leven?

Nou, ben ik een groot gelovige in de inspirerende kracht van citaten te krijgen het bericht en zo snel mogelijk rechtstreeks. En dat is de reden waarom ik besloten om zeven self-improvement citaten die betrekking hebben op deze belangrijke levensgebieden ondersteuning. En bespreken hoe u deze inspirerende citaten - deze ideeën ter verbetering van zelf - zodat u een verschil in je leven vandaag maken kan kan aannemen.

Laten we beginnen.

==> Van zelfverbetering offerte # 1: woede

"Hoeveel ernstiger zijn de gevolgen van woede dat de oorzaken van het."

-Marc Aurèle.

Wat dit betekent citaten, denk ik, is dat er niets mis met het krijgen van boos - altijd gebeuren er dingen die ons door verrassing nemen en doen ons Kruis. De belangrijke vraag is hoe uiten ons die woede.

Tuurlijk, vandaag, dat u een blik op wat neemt maakte je zelfs jaren in woede na de gebeurtenis. En loslaten van deze woede, als je kunt, zoals deze woede is je verwonden il is veel meer dat pijn iemand anders.

Proberen en omgaan met nieuwe situaties in woede op een manier waar je je uitdrukken duidelijk en assertief. Express en vergeet het maar.

==> Van zelfverbetering offerte # 2: assertiviteit

"Assertiviteit is niet wat je doet, wie je bent!

-Shakti Gawain

Wanneer u spreekt duidelijk en gebruik woorden als "I" (niet "u") en vervolgens u leven te geven aan je ware zelf - als de andere persoon is het eens met u of niet.

Hoe veel beter is om te doen wat om te pletten uw gedachten en gevoelens als dit niet doen omdat als een probleem ' aan iemand anders.

Geen probleem treedt op wanneer u uw identiteit bent.

==> Van zelfverbetering offerte # 3: communicatievaardigheden

"When I 'm in Milaan, ik doen zoals ze in Milaan doen;" "maar als ik ga naar Rome, ik houd Rome."

-St. Augustine

Natuurlijk, zal "aan te passen uw boodschap aan het publiek" altijd helpen in assertief mededeling. De andere persoon te begrijpen wat u zegt en waarom u zeggen het zal altijd helpen.

Dit niveau van het overzicht van het standpunt van de andere zullen altijd gunstig voor beide partijen, ongeacht of u het eens of oneens zijn. De reden? Ten minste twee weet dat je echt hebben gehoord.

==> Van zelfverbetering offerte # 4: dankbaarheid

"Remember dat is niet om gelukkig te zijn is niet stap dankbaar te zijn.".

-Elizabeth Carter

Dit citaat is een andere manier om te zeggen dat dankbaarheid voor wat in je leven gebeurt er is een manier om geluk te vinden. Zelfs als u niet akkoord met mensen gaat, of u houd niet van de manier waarop mensen dingen doen, moet het nog steeds kunnen worden herkennen die persoon in uw leven, verschillen die ze onthullen.

Immers, veronderstel hoe saai, zou een wandeling in het bos te ontdekken alle bomen, hetzelfde en alle bloemen hetzelfde en alle van het lied van de vogels zijn hetzelfde.

Dankbaarheid is gewoon om te vinden een goede reden om te waarderen, in plaats van een goede reden om te bekritiseren.

==> Van zelfverbetering offerte # 5: positieve houding


"Positief denken zal laten u niet kunnen doen iets anders dat je allemaal beter dan de negatieve gedachten zal.".


-Zig XRT

Als er ooit is een inspirerende citaat dat de kracht van positief denken in het leven van iemand verklaart die ene. Waarom iemand willen zou om iets te doen verkeerd wanneer ze kunnen goed doen op het tegendeel, gewoon door een houding van positief denken.

Ik weet het is niet altijd mogelijk om vele dingen voelen en zich niet veroorloven te wentelen in onze korte-komsten herhaald (duidelijk). Dit is begrijpelijk. Het idee, is echter niet vergeten hoeveel meer kunnen we in het leven van steaks is niet verlaten, maar om terug te keren naar het spel en hebben een andere "mogelijk" om te gaan...

==> Van zelfverbetering offerte # 6: Self Love

"Om de liefde van jezelf is het begin van een levenslange liefdesverhaal."

-Oscar Wilde

Aangezien nooit ol ' Oscar Wilde een korte zin in het kort neemt, woont een strategie het leven van een succesvolle, gelukkig, vervullen. Egoïsme is absoluut noodzakelijk om te nemen als we willen genieten van onszelf en onze relaties. En iedereen kan profiteren wanneer we doen.

Wat fantastisch idee van zelf-verbetering - liefde onszelf meer!

==> Van zelfverbetering offerte # 7: vrees

"Hoe weinig kan worden gedaan in de geest van angst."

-Florence Nightingale

En wanneer we ons meer liefde, denk dat wat we automatisch maken minder dan? Wij vrezen minder. En wanneer wij minder vrezen, ons meer doen. En wanneer we meer doen, we langer leven? En wanneer meer, meer leven.

Begrijpen hoe angst heeft een greep op ons leven, en hoe is het mogelijk voor ons om te kijken naar deze angst en te maken "verdwijnen" is bijna net zo belangrijk een idee om te verbeteren aangezien wij houden van meer.

Dit is wat ik zeg, hoe dan ook.

--

OK, hebben daar we het. Daar, heb je enkele tips om te verbeteren en ideeën van de 7 citaten te verbeteren. Citaten over woede, bewering van gevoel van eigenwaarde, angst, communicatie, beoordeling, positief denken en egoïsme. En zij tonen u duidelijk wat er nodig is om te beginnen aan het bereiken van de grootheid van uw leven te brengen.

Dit is vooral waar als je weet dat een grote kracht van het leven alle...

"Er is niets nobele te zijn superieur aan een andere man." De ware adel is superieur aan uw vorige zelf. »

-Hindoe spreekwoord





En als je deze inspirerende citaten (en mijn uitleg van wat zij voor ons allemaal betekenen kunnen) dan zult u hou van mijn per Wonder. Abonneer u hier en ontvang een gratis inspirerende citaten ebook - http://www.selfhelpcollective.com/newsletter.html.

Steve Nash m - eigenaar van SelfHelpCollective.com.




No comments:

Post a Comment