Slimme Tips voor Self verbetering succes


De zelf verbetering is een continu proces. Sommigen van ons doen het met opzet of op een willekeurige manier. Degenen die serieus bent over het bereiken van hun doelstellingen nemen zelfverbetering serieus. Twee objecten die van groot belang zijn bij het maken van zelf verbeteringen zijn:

A. KRITIEK OP JEZELF!

Één belangrijke nadeel van zelfverbetering is wanneer je begint te bekritiseren jezelf. Deze kritiek is ingebakken is in u via het sociale gedrag in uit de samenleving. Een goed voorbeeld van dit zou de tijd in school toen u een onderzoek nam en u krijgt uw resultaten bekritiseerd. Dit gedrag en diervoeders terug patroon begint al heel vroeg in het leven. U zijn voortdurend in vergelijking met anderen als een manier om uw capaciteiten en vaardigheden te beoordelen door uw ouders, leraren in collega's. Dit probleem blijft in school en werkplek, zolang u door middel van persoonlijke evaluaties leven.

Deze zogenaamde proces van beoordeling van uw sterke en zwakke punten werpt die zelf twijfel over uw vaardigheden, hoewel de bedoeling van het is om zelf ontwikkeling te bevorderen. Maar, echt, het negatieve impact uw zelfontplooiing. Dit laat u vraag me af of u in een voortdurende staat van vergelijking bent.

Al deze invloed leidt u als hard voor jezelf door u niet de juiste stappen onderneemt om jezelf te verbeteren of het niet nemen van elke stap helemaal niet, gewoon omdat hoe moeilijk samenleving invloed heeft gehad op je leven. Je voortdurend jezelf te vergelijken met anderen en ontvang teleurgesteld als u niet in aanmerking. Maar, bent u een van degenen die slaan jezelf hierdoor?

Houd in gedachten dat hard zelfkritisch schadelijk kan zijn voor uw psyche en je fysieke wezen. Als u denkt dat u minder dan wie u moet ingesteld zijn jezelf voor mislukking. Je onderbewuste mening gedraagt zich volgens de informatie die u voeden het. Dus, als u wilt jezelf te verbeteren moet u geloven in jezelf en je vaardigheden. Laat anderen je gefrustreerd en ongelukkig maken niet. Iedereen, met inbegrip van u hebben de juiste ingrediënten om progressieve zelf verbeteringen te maken in je leven. Dus, hoe u overwinnen dit zelf verslaan gevoel?

Eenvoudig: B. balans IN jezelf. Bewust zijn van negatieve invloeden en hen met positieve degenen tenietdoen.

1. Kijk naar uw sterke punten. Zie wat u hebt gedaan goed en pat jezelf op de rug voor uw prestaties. Neem nota van uw zwakke punten en correcties aanbrengen. Laat anderen je beoordelen niet. U maakt uw eigen evaluaties van jezelf. Vind iemand die u vertrouwt en wie weet uw vermogen en nemen hun feedback en als het zinvol werk op het.

2. Schrijf een lijst van uw prestaties. Houden een dagboek bij als je wilt. Schrijven van de dingen die je hebt bereikt op deze manier is een manier om u zelf te versterken en implantaat positieve dingen in uw onderbewuste mening. Uw gevoel van eigenwaarde zal omhoogschieten en zul je zeer gemotiveerd zijn om meer te bereiken. Voor een uitdaging zal gemakkelijker worden. U hebt het enthousiasme en de schil voort te zetten. U zult op een broodje. Uw leven gelukkiger zal worden gevuld met overvloed, vreugde, vrede en harmonie.

3. Pat jezelf op uw rug wanneer u iets goed, je zelf of voor iemand anders doet. Krijgen in de gewoonte van de goedkeuring van jezelf. Dus, door dit idee alleen, zal jullie ernaar streven om juiste keuzes te maken in wat doen je, waardoor dat uw goedkeuring scores zullen hoog. Stel je voor hoe anders u zult voelen en wanneer u goed te keuren jezelf op een regelmatige basis? U interne stem van aanmoediging is zo sterk je hoeft te doen en u zult zien voor jezelf van de enorme positieve resultaten die het resultaat zal zijn. Vrienden en kennissen zult u verbaasd op de nieuwe u wanneer u hen de resultaten van uw actieve zelfverbetering tonen maatregelen!

Nu, beginnen vandaag. Krijgen van potlood en papier en beginnen te schrijven over uw verwezenlijkingen en daarop voort te bouwen. Schrijf uw zwakke punten en re-structure hen voor positieve resultaten. U zal verbazen uzelf van het snelle tempo van verbetering u zal bereiken. Uw leven zullen meer vreedzame en kalm. Iedereen zal willen worden uitgelijnd met u in wat je doet. U zult winnen tevredenheid en vreugde in alles wat je doen.

Daarom is uw persoonlijke zelfontplooiing: levend en wel!





De auteur is een persoonlijke ontwikkeling Counselor, PDC., en onderzoeker in menselijk gedrag en kruidengeneeskunde. Hij helpt mensen meer dan 30 jaar te maximaliseren hun ware potentieel door het uitvoeren van persoonlijke en familie counseling aan die in nood. Hij bevordert ook deze service doordat informatieproducten beschikbaar op het internet via de e-boeken, DVD's, CD's e-mail cursussen, enz. U kunt bezoeken zijn website bij: [http://www.primealife.com] voor meer informatie over de "tien geboden van Self Improvement"




No comments:

Post a Comment