Vrouwen zelf verbetering - heb je de macht binnen


Er was een tijd in de Verenigde Staten wanneer vrouwen werden niet beschouwd als de gelijke van mannen. Deze absurditeit mondde uit in de Suffragette verkeer van vrouwen. Vrouwen had geweigerd het recht om te stemmen, en het noodzakelijk een grondwetswijziging goedgekeurd door de Senaat en het Congres van de Verenigde Staten teneinde voor vrouwen te verwerven van het recht om te stemmen. Dit recht moet zijn onvervreemdbaar, en gegarandeerde onder de Grondwet van de Verenigde Staten. Maar, het was niet. Vrouwen moesten vechten voor hun recht om te stemmen op een gelijke voet met mannen, en ze deed het.

Vrouwen zelf verbetering in de vroege jaren 1900 ten van hun innerlijke kracht laste was. Vrouwen waren niet zal accepteren inferieur behandeling in de ogen van de wet en in de ogen van hun landgenoten.

Vrouwen zelfverbetering bewegingen zijn nog steeds openbare gevechten voor gelijke behandeling onder de wet. Een van deze kwesties draait rond gelijke beloning met mannen voor hetzelfde werk. Er zijn ook job classificaties waarin vrouwen zijn bestrijding van seksuele discriminatie, zoals in de brandbestrijding rijk en in de rechtshandhaving. Echter, vrouwen hebben vandaag prachtige rolmodellen te lenen hen moed, en er zijn voorbeelden voor vrouwen zelfverbetering in alle lagen van het leven. In de politieke arena, zowel de democratische Secretary of State Hillary Rodham Clinton, en de voormalige Republikeinse loper voor de vicepresident van de Verenigde Staten, Sarah Palin, zijn uitstekende voorbeelden van de vrouwen beweging van zelfverbetering.

Deze beide vrouwen besefte dat ze had de capaciteiten te wijzigen om beter de wereld waarin wij leven, en zij vonden de innerlijke kracht om te volharden in om hun doelen te bereiken.

Ze beide ondervonden belemmeringen langs de weg. Echter, ze nooit werd ontmoedigd, omdat ze in zichzelf geloofde, en gehoor gegeven aan de roeping van hun innerlijke stem om de uitdaging onverschrokken en niet bang. Vandaag, deze dames schitteren als beacons van licht voor de vrouwen zelf verbetering trein om ze te volgen down the tracks. Het is aan vrouwen te volgen hun voorbeelden en vrouwen ontlenen zelfverbetering door in zichzelf te geloven.

Vrouwen zelfverbetering komt uit het veranderen van een mentaliteit, zij een foutieve, dat vrouwen een ondergeschikte positie in de samenleving maakt. Er zijn vrouwen zelfverbetering technieken die hen helpen kunnen krijgen het zelfvertrouwen, evenwicht en dapperheid en moed om te bereiken wat is hun rechtmatige verschuldigd in de samenleving. Er is niets in deze wereld die u, als een vrouw, niet kan uitvoeren. U kunt vooraf aan de CEO positie van een agentschap; kunt u uw eigen bedrijf beginnen kan, en, dag, u de Voorzitter. Je hebt de kracht in jezelf om mogelijk te maken alle dingen.

Vandaag, vrouwen zelf verbetering kan worden geactualiseerd in mogelijkheden in de zakelijke wereld. Er zijn subsidies beschikbaar voor vrouwen om te starten en uit te breiden. Onze wetgevers begrijpen dat de kaarten hebben zijn gestapeld tegen vrouwen te lang, en ze uiteindelijk besloten hebben om vrouwen te geven een gelijk speelveld met mannen. Vrouwen zelfverbetering boeken, vrouwen zelfverbetering tapes en CD's, en vrouwen zelfverbetering audio tapes zijn beschikbaar in de zelfhulp-sectie van grote boekwinkels en online op hun websites.





Voor meer informatie over Internet Marketing en middelen om te schakelen van uw bedrijf online in een denderend succes bezoek: Mastering-Online-Marketing

Ontworpen met de Newbie in gedachten en klaar voor de doorgewinterde marketeer ook; op deze site vindt u begeleiding, Training en hulpmiddelen om uw leven online gemakkelijker maken en versnellen van uw succes. NO More wachten: kom en zie ons; http://Mastering-online-marketing.com

Alberto Posse is een 5 jaar met meer dan 30 jaar Business en Marketing ervaring en de eigenaar van Mastering-Online-Marketing Website en andere Business Online marketeer.




No comments:

Post a Comment