Leren zelf hypnose met een Self verbetering CD


Zelfhypnose geluid ook ingewikkeld voor u doet? Het is niet, met behulp van een CD van zelfverbetering. Hoewel er cd's uit die specifiek worden aangeduid om je te leren zelfhypnose, gebruiken de meeste zelfhulp cd's exacte dezelfde principes van zelfhypnose. Maar waarom zou u gebruiken zelfhypnose om te helpen jezelf een slechte gewoonte te breken, beter op het werk of voor een van de vele redenen waarom u behoefte aan wat verbetering in je leven?

Zelfhypnose is natuurlijk, makkelijk te gebruiken en niet geven uw lichaam slechte bijwerkingen zoals drugs can. U hoeft niet een recept, hetzij.

Misvattingen over zelf-hypnose

Je kan blijvende schadelijke gevolgen ondanks wat je misschien op televisie gezien hebt, krijgen met behulp van zelfhypnose of een CD zelfverbetering. U zal niet plotseling ingaan op een hypnotische trance zonder waarschuwing. Het zal niet u veranderen in een hersenloze zombie. Dit is omdat geen hypnotiseur krachtig genoeg om je doen wat die je niet wilt is doen, zelfs als de hypnotiseur jezelf is te maken.

Hoe het werkt

Zelfverbetering cd's zijn makkelijk te gebruiken. U moet naar hen te luisteren op een moment als je weet dat je zal niet worden verstoord. Het is een goed idee om de telefoon uitschakelen zodat u genoeg tijd hebben kunt om heerlijk tot rust komen. U ook moet blijven in een comfortabele zitpositie, maar sommige mensen liever liggen. Riskeert u het gevaar van in slaap vallen als u, hoewel vastleggen.

U volgen gewoon de instructies op de CD om u te helpen in een hypnotische trance, die is net als voordat u in slaap vallen. Dit is wanneer het onderbewustzijn meest open voor suggestie is. U dan geef het een eenvoudige, één zin instructie om te onthouden. Bijvoorbeeld, als je bang voor spinnen bent, je zou zeggen: zijn"spinnen mijn vrienden." Uw CD kan hebben dergelijke instructies, genaamd hypnotische suggesties, al vooraf opgenomen. Maar u bent vrij om te komen met hypnotische suggesties van uw eigen.

Wie zijn de begunstigden

De meeste mensen kunnen profiteren van de verbetering van de slef cd's die helpen hen plant nuttig hypnotische suggesties in hun onderbewustzijn. Maar, please don't use dit artikel in de plaats van uw arts of therapeut de diagnose. Sommige voorwaarden kunnen niet meer worden geholpen door zelfhypnose.

Maar veel mensen hebben geholpen door het gebruik van zelfhypnose opnamen. Dit zijn mensen op zoek naar te overwinnen fobieën, hen helpen omgaan met stress gerelateerde aandoeningen zoals psoriasis of hyperhydrosis of om hen te helpen afvallen. Veel mensen willen de kans om zichzelf helpen in plaats van volledig vertrouwen op iemand anders om te zorgen voor hen te kunnen. Zelfhypnose is niet een remedie alle of een wondermiddel voor uw problemen, maar het kan u helpen jezelf te helpen.





Wendy Pan is een volleerd niche website ontwikkelaar en auteur.

Bezoek voor meer informatie over zelfverbetering [http://easyselfimprovementconcepts.info/learn-self-hypnosis-with-a-self-improvement-cd], gemakkelijk zelf verbetering concepten [http://easyselfimprovementconcepts.info] voor huidige artikelen en discussies.




No comments:

Post a Comment