Angst voor de zelfverbetering


Over het algemeen bang mensen dingen die ze niet begrijpen. Wanneer u hoort het woord "verbeteren" mensen krijgen alle nerveus en defensieve. Waarom? Ze zijn bang om uit deze angst voor het onbekende. Beweging vooruit met wat dat in het leven is te verbeteren, om te leren meer over een onderwerp is te verbeteren, om te oefenen, eet rechts, rijden veilig, en de rest van uw leven, u wilt wijzigen is te verbeteren. kan u helpen in deze situatie.

Persoonlijke ontwikkeling u gewoon jezelf veranderen voor het beter. Daarom, om te begrijpen is het verwijderen van de angst. Zei anders; de beste manier om te verwijderen van de angst is te begrijpen. U weet misschien dat het leven altijd in een continue cyclus, de ups en downs, goede tijden en slechte tijden, enzovoort is. Houd enkel in mening dat normaal niemand meer permanent of permanent lager uitvalt. Degenen die vast te in een "down" vaak zitten komen worden bedacht die moeten verbeteren, maar je hebt constant behoefte om eerlijke leven leven, ongeacht de situatie als u. In het leven, kan niemand deze ups en downs die het is dat de manier leven is vermijden. Echter in constante verbetering natuurlijk uw leven zal hebben korter en hoger downs.

Wat mensen op de bodem moet doen is om te leren van hen, de les is te begrijpen dat zonder constante groei, u leeft meer. Denk eraan: het leven is groei. Als een boom te produceren nieuwe bladeren, hij wordt beschouwd als dood, als een roos wordt geproduceerd meer knoppen en gewoon een stelletje van grijze stokken moeilijk is, is het gezien als de dood. Om te bewijzen dat hij de boom leeft en de roos altijd blijven moet produceren, of verhogen, nieuwe bladeren, takken, en of het is groeiende. Als groei stopt is een zeker teken dat leven heeft beëindigd. Wij, mensen zijn hetzelfde, doen we groeien bladeren of toppen en we produceren resultaten. Zoals we produceren maaltijden gekookt voor onze familie, of producten voor onze werkgever, of die zijn geproduceerd liefde en comfort voor onze significante andere. Wij zijn altijd iets produceren, en in zoverre zijn we in het leven.

Wanneer wij ophouden te nuttig en nuttig leven wij is niet langer zoals we moeten. Als we een kleine verbetering van zichzelf om te wijzigen wat we doen dat wij opnieuw produceren. Een voorbeeld is hier. Laten we zeggen dat uw hobby is breien, en tijdens de winter die u brei elk lichaam u weet een pair of want, omdat u in het en willen doen. Dan komt de lente, niet veel behoefte wanten, om te beginnen te voelen van onnodige en live tijd naar beneden in je leven. Wat nu te doen? U vragen. Nou, u leren van iets nieuws, in de praktijk gebracht en produceren van iets anders. Om door te gaan met het voorbeeld leer je een nieuwe Maas en beginnen met het maken van lagers voor iedereen, grill zodat ze hebben een plaats om in te stellen van de hete pannen zonder de tabel onder het smelten. U wil gewoon verbeteren! U moet beginnen met het leren breien dit betekent? Nee, als breien is uw ding dan blijven, maar u kan hebben andere dingen u doen, zoals auto detailhandelaar, houtbewerking, fiets reparatie, enzovoort. Sommige mensen zijn zelfs een manier om te verdienen een leven met hun hobby's.

Daarom vrees niet te verbeteren, de termijn middelen alleen wat hij zei. Verbetering van jezelf. Misschien dit jaar u lopen van een marathon, groeien een zwarte roos, het probleem van de vrede in de wereld, groeien de perfecte tomaat, of krijgen de promotie te werken. Alles wat u nodig hebt is een beetje zelfverbetering en begint meestal met iets lezen om te leren om iets te doen.

We hebben allemaal van de problemen die van invloed zijn op ons elke dag. Deze problemen komen armoede toe te schrijven aan het feit dat we niet wat weten te doen. We mogen nooit verliezen hoop, waar er leven er is hoop, precies wat we nodig hebben is een kleine auto helpt zoeken naar oplossingen voor deze problemen. "Alles wat we nodig is om te leren hoe te overwinnen en te doen niet worden overwonnen."

Zelf verbetering moet niet wachten op het laatste moment; Je moet altijd onderzoeksvaardigheden te leren, en dingen te doen. Om te stoppen met leren is nog erger, en dientengevolge, dat u zal laten gaan van een kans, een kans, want je bent bang om een risico te nemen.

Houd in gedachten dat, van tijd tot tijd, iets moet gebeuren om u van monotonie, dus wees niet verbaasd als op enig moment in tijd, in plaats van angst voor verandering, u met al uw hart wilt te bevrijden.

Verbetering van zichzelf is niet een slechte zaak; Het is geen manier te vrezen. U zult begrijpen dat je leeft en om te bewijzen aan de wereld kun je groei en productie. En vervolgens wanneer u uw auto vertragen of stop u gewoon een beetje van toepassing ziet dit uiteinden om te verbeteren opnieuw en u bent weer terug in het spel.

Gezegend





Ralston Heath onlangs schakelde 25 ++ jaar actieve dienst. Nu dat zijn leven zijn eigen nogmaals is, hij streeft ernaar om te delen met de wereld die alles wat hij weet. Ontdek op zijn blog [http://www.staffofpower.net/blog]




No comments:

Post a Comment