Tips voor Self Improvement - gemakkelijke manieren om te helpen Yourself


Er zijn vele tips voor zelfverbetering, en het is een uitdaging die lopende gedurende iemands leven moet. Waar u begint, is afhankelijk van waar je denkt dat je dat naartoe wilt. Soms waar je denkt dat je wilt gaan mogelijk niet waar je hetzij eindigen.

Probeer eerst om te bepalen uw doelen. Schrijf een droom blad van alles wat die je denkt u wilt of wilt worden. Uit deze lijst met doelen, verdelen ze in die u op de korte termijn, Midden en lange termijn van tijd kunt bereiken. Dan denk over uw doelen, zijn ze zelf gecentreerd of andere gecentreerd? De lijsten in deze subcategorieën verdelen. Rangschikken in volgorde van prioriteit. Als je te snel vooruitgang zien, leg ze in volgorde van gemak te bereiken, zodat u krijgen de versterking en de positieven van taken. Als je ze in de volgorde van belang om je leven, ze zullen waarschijnlijk de moeilijkste keuzes op de lijst en zal langer duren om te bereiken. Je moet geduld en doorzettingsvermogen voor degenen. Nu, selecteer een of twee vanaf de bovenkant van elke lijst en degenen om te beginnen met de doelstellingen zijn.

Volgende in tips voor zelfverbetering, maak een korte lijst van zelf affirmaties kun je omhoog op de badkamer spiegel zodat u zien en ze hardop een paar keer per dag zeggen. Doe dit dagelijks. Zoals je ze zegt, visualiseer je zelf wordt of het hebben van hen. Na verloop van tijd zult u de verbeteringen gebeurt geleidelijk zien.

Kijk naar uw lichaam levensstijl. Eet u goede evenwichtige voedingsmiddelen? Oefening u ten minste twee keer per week? Zijn u en uw kleding netjes en schoon, met andere woorden, verzorgd voor? Of bent u slordig en zorgeloze? Sommige gestoken in de zorg voor jezelf en je omgeving. Een rommelige leven zal leiden tot een rommelig geest en emoties. Als je rechts eet, u zult zich beter voelt overal, worden meer gezond en levend. Als u trots op uw uiterlijk en thuis, zult u zich voelen pakken gelukkiger wordt er, meer georganiseerd om te uw lijsten van doelen.

Proberen te leren van iets nieuws, lezen boeken of tijdschriften, of iets in de klas of onafhankelijk studeren. Feitelijke kennis over onderwerpen brengt meer vertrouwen in je leven. U kunt de praktijk iets zoals een instrument of spel en vertrouwen op die manier. Dit alles zal verbeteren uw zelfvertrouwen.

Twee laatste tips voor zelfverbetering moeten lachen en anderen te helpen. Een goed lachen kan eigenlijk verbeteren van uw gezondheid, en een lichtere blik op leven zal ook helpen u zich beter voelt over jezelf. Het helpen van anderen is zelfs beter dan doen voor jezelf. U krijgen vertrouwen en een gevoel van dat u belang, dat u een verschil in het leven. En u bent!

Er zijn vele tips voor zelfverbetering. Sommige zijn tastbare, zoals voeding en gezondheid, anderen meer onduidelijk, als uw zelf bevestigingen of het helpen van anderen. Zij allen bouwen uw zelfbeeld, en dat is zelfverbetering.





Wendy Pan is een volleerd niche website ontwikkelaar en auteur. Bezoek voor meer informatie over tips voor zelfverbetering [http://easyselfimprovementconcepts.info/tips-for-self-improvement-easy-ways-to-help-yourself], gemakkelijk zelf verbetering concepten [http://easyselfimprovementconcepts.info] voor huidige artikelen en discussies.




No comments:

Post a Comment