Verbetering van autonomie - het grootste ding om te voorkomen dat


Vraag naar self-improvement producten is nooit hoger geweest in de moderne tijd. De persoonlijke ontwikkeling industrie helpt auto is een 1 miljard dollar industrie. Ga gewoon naar een boekhandel en je ziet de lijnen op de rijen van boeken te verbeteren. Het is alsof elke week is er een nieuw boek door een nieuwe succes goeroe. Ook zijn er veel audio programma's, video's, seminars en cursussen op een verscheidenheid van categorieën te verbeteren. Ondanks de relatief hoge prijzen voor de aankoop van deze seminars en cursussen is de toepassing zelfs groter dan ooit.

Het is gemeenschappelijk om te horen verhalen van succesvolle individuen lezen ton van zelfverbetering boeken, talrijke cursussen deelnemen en hun hersenen in wezen te vullen met iets dat helpen kan verbeteren en slagen. Zichzelf voortdurend Djaja in persoonlijke ontwikkeling materiaal kan helpen handhaven van de dynamiek van verbetering en succes.

Zo belangrijk dat er, er is altijd een gevaar om te veel van te maken. Zoals alles in het leven is het evenwicht noodzakelijk. Voor alle fans te verbeteren er, is er de mogelijkheid om in de val van het gebruik van te verbeteren om te winnen de hoop in plaats van de werkelijke resultaten.

Hebben u ooit gekend of gehoord van iemand die lezen boek na boek, deelgenomen aan het seminar na seminar en houdt op zoek naar de nieuwste "geheim van succes", maar zijn nooit in staat om het genereren van al deze externe succes? Ondanks het feit dat geen succes, deze mensen blijven hetzelfde doen, behoud van hun geloof in het verkeer te verbeteren.

Als wat ze geleerd hadden geen belangrijke wijzigingen, ze gaan om meer boeken, het bijwonen van andere seminars te lezen en zal blijven streven naar het geheime ingrediënt dat ze geloven dat hun leven zal transformeren.

En ten slotte zij er hun hele leven zonder echt succes als een beloofde in de boeken of seminars en cursussen.

Omdat ze ongelukkig zijn en wilt wijzigen van verschillende aspecten van hun leven, mensen zijn beurt aan de verbetering natuurlijk - zoals het belooft de mogelijkheid van het aanbrengen van wijzigingen. Maar het keerpunt te verbeteren zelf kan worden als een verslaving, als een drug.

Hier is een voorbeeld. Als alles goed gaat, koopt u een boek dat belooft dat het je hoe om te schakelen dingen leren kan rond snel. Je begint te denken "Ja, als ik dit spul leren, alles zal wel goed." Nu, heb je weinig hoop. Voor de komende 3 maanden onderdompelen u zich in het boek. Maar vervolgens niets veel is veranderd. Als je depressief gevoel weer, begint totdat u ziet een advertentie voor een succesvolle cursus die belooft om uw leven te veranderen. Vervolgens voelt u geweldig zelfs een keer, dat u optimistisch voor de toekomst bent. Maar 6 maanden na het bijwonen van de cursus dingen zijn altijd hetzelfde. Je voelen... weer totdat u ziet een ander groot ding dat dezelfde resultaten belooft.... En dit kan gaan en op.

Zonder te weten veel liefhebbers om te verbeteren, wanneer ze alleen gebruik verbeteren om te kopen zelf hoop voor een betere toekomst. Dit zet voortdurend hun aandacht op het oplossen van de problemen in de toekomst, in plaats van het hoofd problemen op dit moment. Hiermee voorkomt u dat ze dromen van een prachtige toekomst en maakt leven in het heden draaglijker. Anders gezegd, zij gebruiken om te verbeteren in een dreamland van een prachtige toekomst, en vergeet moeten maatregelen worden getroffen om te gaan met de realiteit van de huidige situatie.

De waarheid is het merendeel van de leringen en technieken zijn echt werken. Als je de verschillende leringen van persoonlijke ontwikkeling hebt meegemaakt, zult u realiseren dat de meeste is soortgelijke dingen preken. De reden waarom sommige mensen slagen en anderen dat niet doen is dat uit elkaar de technieken en filosofie geleerd, om te slagen u nodig passie, inzet, discipline en een geest unieke en brandend verlangen om te bereiken.

Dus voordat u begint met het zoeken naar een nieuw boek, een nieuwe cursus of deel te nemen aan iets opnieuw, stel jezelf de vraag "Ik heb het brandend verlangen om te slagen?" Ik bepalen wat ik geleerd en ik gebruik het elke dag? Ik gebruik te verbeteren te kopen van de hoop in plaats van mezelf eigenlijk verbeteren? »

Zorg ervoor dat u niet Voer de afhankelijkheid van de aankoop van hoop te verbeteren.

Copyright (c) Ethan Beh





Ethan Beh is een consultant in business en passie te verbeteren, die het goede deel van de afgelopen tien jaar bracht, vinden in leren en oefenen van de beste beschikbare technieken voor het verbeteren van eigenwaarde.

Bezoek http://www.self-improvement-mentor.com voor haar unieke verzameling van ideeën van persoonlijke ontwikkeling, waarin, onder andere technieken eigen motivatie en advies van zelfvertrouwen.




No comments:

Post a Comment