Lezen van zelfverbetering artikelen - een nooit eindigende reis door het leven


How I Got op zelfverbetering pad

Meer dan een decennium geleden, begon ik mezelf ben in deze reis te verbeteren. De katalysator die begon me was door de levenservaring van een dat sommige mensen verkiezen "echtscheiding" genoemd. Maar, hoewel echtscheiding de grote katalysator, die ik nodig had is om mijn achter uitstappen en mij te verbeteren op elke manier mogelijk, het begin van deze reis zou nooit mogelijk zijn geweest zonder de richting. De richting die ik nodig heel goed naar deze zeer verwarrend en verknald keer in mijn leven hebben lees net een boek gerelateerde te verbeteren, genaamd "de weg van de vreedzame Warrior". Het is ten minste mijn leven veranderd. Sinds de dag dat ik dit boek pakte, was leven nooit hetzelfde. En het is om deze reden dat ik nu verder te schrijven artikelen te verbeteren, en ik ben het schrijven van verschillende boeken te verbeteren.

Onderhouden van uw energie en uw inzet

Elke keer dat ik vind mezelf verslappen op dit pad om mezelf te verbeteren. Soms, hij begint te voelen als te veel werk om te houden mezelf constant te verbeteren. Telkens wanneer die ik wil gewoon zitten en zie dingen gebeuren mijn weg voor een tijd, de manier waarop I like it. Maar vervolgens de schoonheid van het leven en reis van zelf-verbetering is dat "leven de neiging om we doen precies wat we willen, maar in plaats daarvan het altijd geeft ons wat er nodig is".

Die is goed voor die ik heb gevonden zo noodzakelijk is om de dingen te houden mijn energie en inzet van hoog niveau om te zetten mezelf te verbeteren wanneer er een mogelijkheid is. En hoe ik vond die werkt echt goed is om te blijven lezen beter boeken en artikelen om te verbeteren. Zelfs als ik bijna alle vormen om artikelen en boeken te verbeteren te verbeteren, vind ik dan die welke beweging in actie en verhogen mijn energie meest die delen een geschiedenis, een persoonlijke reis of een worstelen.

Ik vind deze soorten artikelen te verbeteren en boeken help meest verbeteren omdat de schrijver een persoonlijke ruimte deelt en dus de meeste mensen identificeren kan met wat er geschreven op. Ik hebben weet niet gehoord van iedereen die een groot succes heeft en gedaan ongelooflijke dingen in het leven zonder eerste doorsnijdt sommige massale strijd en uitdaging in hun leven. Vaak, grootste prestaties gemaakt en mensen zijn alle personen die zijn neergestort zo laag en hit rock bottom voordat ze gedaan.

De waarde van de lezing

Dus ik stel de vraag, waar zouden we zijn als we niet mensen die delen van hun persoonlijke verhalen door middel van artikelen en boeken hebben te verbeteren te verbeteren? Omdat ten minste, self improvement artikelen en zelf-verbetering boeken ons een gevoel geven dat we niet alleen in onze strijd zijn. Vaker dan ze verhogen onze energie en het niveau van geloof en geloof dat we doen kunnen, doen dit of te veel om ze te overwinnen. En, in het beste, artikelen en boeken te verbeteren te verbeteren geven wij een duidelijke richting, een gevoel van behoren tot en duidelijke maatregelen van hoe we verder kunnen gaan in de richting dat ons meer voltooit.

Dus voor mij, er is geen twijfel dat voortdurend lezen self kunnen improvement artikelen en zelf-verbetering boeken alleen ons helpen in onze reis naar voren, niet alleen naar de dingen van het leven, maar vooral om te helpen ons tot de hogere zelf die we binnen zijn. En door steeds als hogere zelf die we, en voortdurend spiraal omhoog, we kunnen dienen en meer positief bijdragen aan anderen die misschien eens, we strijd. Het lezen van boeken en artikelen te verbeteren helpt geven ons een ander perspectief op het leven en hij ervaringen.

Dus, het is mijn overtuiging dat lezing voortdurend van de boeken en artikelen om te verbeteren en misschien zelfs schrijf dan uw eigen, kan zelf zo nuttig niet alleen u, maar anderen ook. Daarom zeg ik houd op lezen en schrijven.





Mahindra Raj is een coach van transformatie van lichaam, ziel en geest. Als een beoefenaar van spirituele reactie en therapie van spirituele herstructurering, Yoga leraar, meester taal Neuro van specialist programmering goedgekeurd en het levensbus, bracht hij de laatste 12 jaren helpen van mensen om te maken van de resultaten, evenwicht en sereniteit die zij willen in hun leven. Begrijpen van de geest, de ziel en het lichaam van de verbinding die we allemaal hebben, het integreert en mixen en overeenkomt met een breed combinatie van krachtige technieken om mensen resultaten in korte tijd te helpen.




No comments:

Post a Comment