Hoe krijg ik betere resultaten van jullie zelf verbetering inspanningen


Lezen van een boek is ook zelf verbetering en persoonlijke ontwikkeling of meer nauwkeurige, lezen het boek alleen is niet echt zelf verbetering, maar het lezen van het boek, en het toepassen wat je leert is. Om te illustreren mijn punt laat praten over iets heel algemeen, als je een boek over kunt zeggen leest het programmeren van een webpagina, het zal misschien je helpen begrijpen hoe de programmeur maakt de web-pagina's, maar de werkelijke pagina die u wilt maken, zal niet bestaan voordat je programmeren.

En ook de verbetering van jezelf treedt niet alleen uit het lezen van veel van boeken, maar door toe te passen wat je leert in die boeken wel!

Een groot aantal mensen lezen een heleboel zelfverbetering boeken, of misschien moet ik zeggen een heleboel begin van zelfverbetering boeken, maar niet dat veel eigenlijk voltooien die de boeken, en nog minder beginnen met het toepassen van de ideeën of ze in de boeken worden aangeboden met oefeningen. Terwijl ze kunnen het boek en de suggesties in het willen, de meeste mensen hebben een korte aandachtsspanne, en voordat ze te verplaatsen naar de nieuwe informatie toe te passen, hun ogen krijgt gevangen door een ander groot boek, of iets heel anders, en ze snel gaan zonder te krijgen een echt leven veranderen van de voordelen van het.

Het geheim achter de goede zelfverbetering en de persoonlijke ontwikkeling is dat wanneer u vindt iets die u denkt zou kunnen profiteren u, u verder kijken naar het onderwerp, hetzij door het kopen en lezen van een boek over het, of vindt u de informatie over het onderwerp elders, en tot slot de informatie in je eigen leven toe te passen en waardoor de verbeteringen u wenst.

Vergeet niet dat het is altijd goed om te leren van nieuwe dingen uit lezing die een goed boek over het onderwerp, maar de informatie aan goed gebruik worden gezet moet als u echt wenst te profiteren.

Nog sneller Self verbetering Is mogelijk

Hebt u interesse om uw zelfverbetering nog verder te versnellen, moet misschien u overwegen op zoek naar zelf-hypnose of meditatie. Meditatie is goed voor de ziel en helpt maken van een innerlijke rust, terwijl zelfhypnose een zeer nuttig instrument is voor de tenuitvoerlegging van veranderingen in uw gedrag.

Om alle voordelen van een van deze methoden die u consequent moeten zal in het gebruik en/of toe te passen in je leven. Regelmatig gebruik van meditatie of zelfhypnose zal versterken wat ooit zijn gegaan voordat het zo te zeggen. Eigenlijk is het net als met elk nieuw ding, in het begin is het niet zo makkelijk, en het duurt enige inspanning toe te passen, zowel om te verblijven met het programma, maar na een tijdje, min of meer wordt het automatische of tweede natuur voor u, en dat is wanneer je zal beginnen te merken echt de voordelen.

Als u geïnteresseerd bent in het leren van meditatie zou ik adviseren dat u op zoek naar een persoonlijke leraar, zoals u rond met de bevoegdheden van uw eigen psyche spelen zal en zoals u onderdompelen dieper in de technieken die u zou kunnen worden roeren tot oude emoties die kunnen moeilijk aan te pakken op uw eigen.
Een getrainde meditatie leraar zullen weten dat deze dingen gebeuren op voorhand, en is uitgerust om te behandelen de emoties en u uitleggen hoe om te gaan met hen.

Aan de andere kant als je wilt leren zelfhypnose voor zelfverbetering kon u gemakkelijk maken goede vooruitgang van de home study course adviseer ik op mijn website. Eigenlijk zelfverbetering door zelfhypnose is een zeer krachtig hulpmiddel, en als u toegang tot een hebt, ik adviseer dat je hem te goed gebruiken, herinner me hoewel, kopen, en het lezen van dat het materiaal is niet genoeg, dat moet u de informatie ook toepassen.





Heb je belangstelling voor zelfverbetering? Ga bezoek mijn blog, op basis van het met behulp van de onderbewuste bevoegdheden liggen diep in onszelf.

Er zullen nieuwe posten elke één week voor een lange tijd vooruit op: www.hypnosisblog.net




No comments:

Post a Comment