Zelf verbetering en Self Help - de 3-stap proces


De zelf verbetering en self help proces omvat stappen die niet zal waarschijnlijk worden bereikt zonder de voltooiing van hun voorgaande stappen. Als mens, wij vinden het zeer moeilijk aan te passen aan veranderingen in een keer, omdat wij reeds zijn geprogrammeerd om te doen en te zien dingen een bepaalde manier. Het betekent niet dat het onmogelijk is. Het betekent gewoon dat de voltooiing van de laatste fase van het proces van zelf verbetering discipline, geduld en doorzettingsvermogen vereist.

Rome werd niet gebouwd in een dag, zoals de populaire gezegde gaat. Dus, als wij willen profiteren van de voordelen en geniet van wat onze zelf-verbetering en persoonlijke ontwikkeling wijzigingen kunnen brengen, moeten wij leren geduldig te zijn. Het proces van zelf verbetering niet en zal niet 's nachts gebeuren. Vergeet niet dat de persoonlijke en professionele wijzigingen nemen enige tijd om te wennen aan en een zekere mate van aanpassing van onze kant; dus we moeten nooit proberen te duwen ons aan te passen onmiddellijk, of deze inspanningen zal uiteindelijk tevergeefs.

Zelfverbetering gebeurt niet met alleen maar denken dat we willen verbeteren. We moeten handelen op deze 'willen' en transformeren in een 'noodzaak'. Zeggen dat we willen om te verbeteren is slechts het begin van dit uitdagend proces.

De fundamentele zelfverbetering proces bestaat uit drie eenvoudige stappen:

1) Besluit dat je echt wilt verbeteren,

2) Acteren, en

3) Handhaving van het doel voor ogen.

Om echt vooruit te komen in het leven, moeten we accepteren dat offers zullen moeten worden gemaakt. Bijvoorbeeld, als we kiezen om toe te treden een steungroep stoppen met drinken, moeten we oefenen maximale discipline weg te blijven van de 'vijand'. We moeten inspannen om te vermijden dat plaatst ons in een positie waar keuze zeer moeilijk wordt en gewoon nadruk blijven door de voordelen van het streven om onszelf te herhalen.

We moeten een goede volgen door voor de persoonlijke ontwikkelingsproces om echt te werken, als we alleen op het handelen en dan onze gedachten veranderen, of te houden met het mislukken, lijkt het me alsof we nooit begonnen te bereiken niets, helemaal. Houden beide onze ogen op het doel op alle tijden is de sleutel. Zelfverbetering stopt niet wanneer iets wordt bereikt, omdat het is een continu proces.

Wie heeft ooit gezegd krijgen vooruit in het leven was eenvoudig? Uw reis zullen zeker moeilijkheden, niet alleen gebaseerd op externe factoren, maar ook van jezelf. Als je echt wilt om je leven beter, u moet zich realiseren dat je ergste vijand zelf - die is zullen, ironisch genoeg, het moeilijkste deel om te veroveren. Als u instelt uw hart en ziel in uw doel en overtuig uzelf dat hoewel het pad rotsachtige is er is echter een grote beloning voor u klaar op de finishlijn, u zal zitten kundig voor overleven en excel.

Het leven is een uitdaging. Verovering van uw innerlijke angsten en angsten zal maken uw reis veel meer uitdagend. Echter, zal het niet zo als u weet dat u het kunt doen. Het proces van zelf verbetering en persoon ontwikkeling is uitdagend, maar zeer de moeite waard, zodra u de obstakels overtreffen. Je hoeft alleen te houden een positieve en open geest de hele tijd.





Andrew kin is een erkende autoriteit op het onderwerp van Self Improvement.

Zijn website Self Help biedt een schat aan informatie over Persoonlijke helpen.

Alle rechten voorbehouden. Artikelen kunnen worden herdrukt zolang de inhoud en koppelingen blijft ongewijzigd.




No comments:

Post a Comment