Zelf verbetering en succes onder de wet van aantrekking


We allemaal de neiging om te geloven unidirectioneel of een andere dat, alles wat er met ons gebeurt om een reden gebeurt. Vanaf dit fundamentele punt accepteren we dan dat een ding leidt ons op tot een andere. We moeten daarom onze afgelopen heartaches, verlegenheid en mislukking opsluiten. Zij moeten worden behandeld als leraren alleen en niets anders. Zullen ze tools in zelf-verbetering en het opbouwen van succes. Zij hebben geen andere rol in onze toekomst die wij stellen uit te bouwen, met behulp van de hoofdsom van de wet van aantrekking. Zij moeten zijn vergrendeld weg als ze zal tot zelf twijfel leiden, onze geest ingesteld ondermijnen en veroorzaken de strijd terug te keren naar onze normale geloofssysteem die we hebben sociaal en ecologisch geprogrammeerd om te accepteren.

Herinner me de film genaamd "Patch Adams". Het is een goede film te herzien als het u helpen zal om jezelf te verbeteren. Patch mislukt zijn examens als een medisch student en na maanden van melancholie, gaat in depressie en zelfs zelfmoord acht. Uiteindelijk medische hulp inroepen toegeeft hij zichzelf vrijwillig in een psychiatrische afdeling... Zijn maanden in de vergadering ward echt ziek en mentale patiënten helpt bouwen terug van zijn vastberadenheid om anderen te helpen en dat hij nog steeds wil een arts.

Daarmee draagt hij in zichzelf een positieve houding dat ieder van ons zou trots zijn om te emuleren in ons eigen leven. U zie hem in de film niet alleen beïnvloeden zelf maar anderen rond hem en de werkelijke kwaliteit van leven voor alle binnen het ziekenhuis gebied van invloed. Onnodig te zeggen wordt hij de beste arts die zijn land ooit heeft gekend. Dus wanneer zelfverbetering synoniem geworden met succes? Neem deze tips;

1. Stop gevoel en denken alsof je een mislukking die u niet bent als u hebben verbleven met het lezen van dit artikel op dit punt. Accepteren elk nieuwe uitdaging, hoe kunnen anderen je accepteren als u niet akkoord gaat u.

2. Wanneer u al die mooie mensen op TV en in tijdschriften zien, denken meer over zelfverbetering, niet zelf pitying. Zelfvertrouwen is niet over onze visuele beeld, maar op een geloof van onze innerlijke schoonheid.

3. Wanneer u komen over anderen die zijn gevoel SIP en beneden, helpen hen om omhoog te gaan. Begin met het maken van hen glimlach en houd uw stem helder en gelukkig, u zal worden verrast hoe dit anderen kan veranderen stemmingen. Laat hen sleep je naar beneden tot hun niveau niet. Zij kunnen met hun negativiteit trek je naar beneden door middel van gezamenlijke zelf jammer en je eindigt gevoel inferior

4. De wereld waarin wij leven is om te leren, met lessen in levensvaardigheden. Niet het gevoel dom en gedoemd voor altijd over een fout. Er is altijd de volgende keer, vergeet niet om te leren van deze fout en leren om te leren van anderen fouten. Laat de andere persoon geen u hebben geleerd van hun fout en help hen indien mogelijk het probleem verholpen. Dit is team en succes gebouw. Altijd ruimte maken voor zelfverbetering.

5. Neem die uw stappen een tegelijk vooruit. Verwacht niet te worden een goody twee schoenen overnachting. Succes in zelfverbetering is een één stap op een tijd proces, waarin een aantal tegenslagen. Het is een proces dat u op uw eigen tempo, niet die van anderen uitvoeren zal.

6. Zelfvertrouwen, zelfwaardering en gevoel van eigenwaarde zijn de bouwstenen van zelf verbetering. De resultaten zijn innerlijke stabiliteit, ontwikkeling van de persoonlijkheid en de meeste van alle succes.

7. Stel doelen die haalbaar zijn en zijn betekenis voor u. We zijn op zoek om te verbeteren en beter u en niemand anders. Anderen kunnen bouwen uit uw succes, zoals u van hen kunt bouwen uw doelen moeten wel voor u en u alleen. We zijn beter u te verbeteren.

8. Vergeet niet de kleine dingen in het leven, wees beleefd, waardering geven in persoon niet in schrijven of e-mails. Het is alle andere dingen die je lichaam zegt, die dragen het bericht als u betekenen om te worden gehoord dwz uw vijf zintuigen.

9. De zelf verbetering is een afzonderlijke stap die kan alleen worden bereikt als uw mentale toestand klaar voor de verandering is. Als zijn niet dan u blokken aan uw vooruitgang bouwen zal. De meeste van alles die het is een eenzame reis die u niet zelfs uw beste vriend te dwingen naar beneden als zij zijn niet mentaal voorbereid voor het geloof systeemwijzigingen die de wet van aantrekking kunt brengen of zelfs dwingen op ons.

10. Last van alle maar het belangrijkst, er is niet zoiets als overnachting succes. Het is altijd een heerlijk gevoel vast te houden alles wat u reeds nu. Realiseren dat dat slechts enkele van de dingen die u eerder wilde zijn/gehoopt is een sleutel tot uw recht van doorvaart Self Improvement en succes.

11. Gebruik alle de hulpmiddelen die u van mindmaps via audio programma's vinden kunt. Het kost veel om gedwongen overtuigingen wijzigen

Ontdek hoe het ontketenen van de ware macht van uw geest en bereiken een niveau van succes die u nooit al mogelijk met OptiMindzation volume een en audio-CD. Op dit ogenblik deze CD is beschikbaar op het web op http://www.optimindzation.com/breakthrough.php#01. Het komt met een 365 dagen geld terug tevredenheid terugbetalingsbeleid dus wat heb je te risico.

Ik wil sluiten op een mooi citaat "We zijn allemaal hier om te leren van onze lessen. Wanneer we de deuren voor zelfverbetering open, we onze kansen vergroten aan het hoofd naar de weg van succes."





Ken Triat heeft een masters degree in Business Administration. Op dit moment de herziening van persoonlijke ontwikkeling gecentreerd rond de kracht van de geest. http://www.physicsofgettingwealthy.com




No comments:

Post a Comment