Is zelfverbetering uw weg naar succes?


Alles wat er met ons gebeurt gebeurt in doel. En soms, one thing leads to another. In plaats van vergrendeling jezelf in je kooi van angsten en huilen over afgelopen heartaches, verlegenheid en mislukkingen, behandel ze als uw leraren en zullen ze uw tools in zowel zelfverbetering en succes.

Ik herinner me lettend op Patch Adams - zijn mijn favoriete film, eigenlijk. Zijn een geweldige film die u zullen helpen verbeteren zelf. Hunter "patch" Adams is een medische student die niet door de Raad examens. Na maanden van leed in melancholie, depressie en suïcidale pogingen - besloot hij te zoeken naar medische aandacht en vrijwillig toegelaten zichzelf in een psychiatrische afdeling. Zijn maanden van verblijf in het ziekenhuis leidde hem te ontmoeten van verschillende soorten mensen. Zieke mensen in die kwestie. Hij ontmoette een catatonic, een geestelijk gehandicapt, een schizofreen, enzovoort. Patch gevonden manieren zijn eigen kwaal te behandelen en eindelijk besefte dat hij moet terug op de rails te krijgen. Hij werd wakker op een ochtend beseffen dat immers de mislukking en pijnen hij heeft doorgemaakt, hij nog steeds wil worden het een arts. Hij draagt een positieve houding dat hem zelfverbetering en succes bracht met zichzelf. Hij niet alleen zichzelf, maar ook het leven van de mensen rond hem en de kwaliteit van het leven verbeterd. Slaagde hij? Onnodig te zeggen, werd hij de beste verdomde arts die zijn land ooit heeft gekend.

Dus, wanneer zelfverbetering synoniem geworden met succes? Waar beginnen we? Neem deze tips, vrienden...

* Stop denken en voelen alsof je een mislukking, omdat je niet. Hoe kunnen anderen u toestaan als u kunt u niet aanvaarden?

Wanneer u hunks en modellen op TV zien, denken meer over zelfverbetering, niet zelf pitying. Zelf aanvaarding heeft niet alleen over mooie slanke benen, of grote abs. concentreren op innerlijke schoonheid.

Wanneer mensen het gevoel zo neer en lage over zichzelf, hen omhoog helpen. Niet gaan met hen. Zij zal trek je naar beneden verder en zowel van je gevoel inferieur zal eindigen.

* De wereld is een ruime kamer voor lessen, geen fouten. Niet het gevoel dom en gedoemd voor altijd alleen maar omdat u niet op een Wetenschapsquiz. Er is altijd een volgende keer. Kamers voor zelfverbetering maken

* Neem dingen één tegelijk. U niet verwacht dat de zwarte schapen te goody-two-shoes in just a snap van een vinger. De zelf verbetering is een één dag op een tijd-proces.

* Zelfverbetering resultaten voor innerlijke stabiliteit, ontwikkeling van de persoonlijkheid en dig this.... SUCCES. Het komt van zelfvertrouwen, zelfwaardering en gevoel van eigenwaarde.

* Stel betekenisvolle en haalbare doelen. Zelfverbetering zet niet je de exacte replica van Cameron Diaz of Ralph Fiennes. Het hoopt en beoogt te leiden tot een verbeterde en beter U.

* Kleine dingen betekenen grote aan andere mensen. Soms, beseffen wij niet dat de kleine dingen dat we een klopje op de rug, willen zeggen "Hallo" of "Hallo", groet iemand "good day" of Mr. Smith vertellen iets als "hey, ik hou uw stropdas!" zijn de eenvoudige dingen die zo veel aan andere mensen betekenen. Wanneer we being waarderend over mooie dingen om ons heen en andere mensen, we worden ook mooi om hen.

Wanneer u bereid bent te accepteren wijziging en gaan door het proces van zelf verbetering, betekent het niet dat iedereen anders is. De wereld is een plaats waar mensen van verschillende waarden en houding hangen. Soms, zelfs als u denkt dat u en uw beste vriend altijd willen doen het zelfde ding samen op hetzelfde moment dat, zou ze waarschijnlijk dalen een uitnodiging voor zelfverbetering.

We moeten niet vergeten dat er is niet zoiets als 'over nacht succes'. Zijn altijd een heerlijk gevoel vast te houden aan de dingen die je al nu hebt, realiseren dat die slechts een van de dingen die u wenst eenmaal zijn voor. Een zeer mooi citaat zegt dat "wanneer de student klaar is de leraar zal verschijnen." We zijn allemaal hier om te leren van onze lessen. Onze ouders, leraren, vrienden, collega's, officemates, buren... ze zijn onze docenten. Wanneer we onze deuren voor zelfverbetering openen, verhogen we onze kansen aan het hoofd naar de weg van succes.

Meer Self Improvement in http://www.self-improvement-guide.com lezen



No comments:

Post a Comment